Contact

Het secretariaat is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13 uur. In vakantieperiodes gelden andere openingstijden; je kunt deze lezen in de nieuwsberichten hiernaast. Wil je je aanmelden, dan kun je het beste op de oranje knop hiernaast drukken en het lijstje vragen invullen; dit is de snelste manier om je aan te melden. Je krijgt altijd een bevestiging hiervan via e-mail.

 

Neemt niemand de telefoon op dan kun je ook altijd een bericht achterlaten op het antwoordapparaat . We reageren daar in ieder geval binnen een werkdag op, meestal zelfs eerder. Afmeldingen kun je ook op het antwoordapparaat inspreken; wij registreren automatisch het moment van je afmelding. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook altijd: info@psypraktijkoptveld.nl

 

Ben je in nood en kun je ons niet bereiken dan adviseren wij je contact op te nemen met je eigen huisarts of de huisartsenpost: CHN-Boxmeer, Dokter Kopstraat 1 te Beugen, telefoon: 0900-8880 (€0,10 per minuut).

 

Kun je ons telefonisch niet bereiken of  wil je dat wij contact opnemen met jou? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

 

Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Hoe wil je dat wij contact met je opnemen:*
Je vraag/verzoek:
SPAM-beveiliging:*