Contact

Het secretariaat is bereikbaar van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.00 tot 12 uur op telefoonnummer 0485-316202. In vakantieperiodes gelden andere openingstijden; je kunt deze lezen in onze nieuwsberichten. Wil je je aanmelden? Dat kun je het beste hier hier doen. Via de mail ontvang je daarna een bevestiging van ons dat je op de wachtlijst staat.
 
Bel je ons en niemand neemt de telefoon op dan kun je ook altijd een bericht achterlaten op het antwoordapparaat . We reageren daar in ieder geval binnen een werkdag op, meestal zelfs eerder. Afmeldingen kun je ook op het antwoordapparaat inspreken; wij registreren automatisch het moment van je afmelding.

Een e-mail sturen kan natuurlijk ook altijd: info@psypraktijkoptveld.nl. Hou er wel rekening mee dat als je zelf een mail verstuurt vanaf een onveilige mailserver (zoals Google of Hotmail) je privacy niet gewaarborgd is. Als je dit wil voorkomen, gebruik dan onderstaand webformulier.
 
Ben je in nood en kun je ons niet bereiken dan adviseren wij je contact op te nemen met je eigen huisarts of de huisartsenpost: CHN-Boxmeer, Dokter Kopstraat 1 te Beugen, telefoon: 0900-8880 (€0,10 per minuut). Denk je aan zelfmoord en wil je iemand spreken, bel dan met 0800-0113 of kijk hier.
 
Kun je ons telefonisch niet bereiken en wil je dat wij contact opnemen met jou? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.