psycholoog cuijk

Cliëntervaringen

Onderstaand lees je van een aantal van onze cliënten hoe ze de behandeling hebben ervaren.

Anne, 22, depressief
Toen ik net aan mijn studie was begonnen ging het ineens veel slechter met me. Ik moest eraan wennen dat ik niet meer thuis woonde en er kwamen allemaal dingen op me af waar ik niet zo goed raad mee wist. Bij de praktijk van Op 't Veld werd ik goed opgevangen. Het is daar lekker rustig en er is alle tijd voor je. Ze hielpen me om de boel een beetje op een rijtje te krijgen. Langzamerhand kreeg ik weer wat weer zelfvertrouwen en was ik ook niet meer zo down.  Ik kan weer vooruit kijken !

Theresia, 82, angstklachten 
Ik ben goed ontvangen, alhoewel het de eerste keer wel even zoeken was waar ik moest zijn. Ik mocht plaatsnemen waar ik wilde en mij werd gevraagd of ik iets wilde drinken. Dit zijn kleine dingen waardoor ik mij snel op mijn gemak voel. De gesprekken verliepen in een prettige sfeer en hebben me goed geholpen. Ik heb nu geleerd voor mezelf op te komen. Al met al ben ik blij dat ik bij u terecht ben gekomen en dat ik deze stap heb durven zetten.

Piet, 56, sociale angst
Ik ben van mezelf niet zo'n prater maar ik stond van mezelf te kijken in de gesprekken. Ik vertelde veel meer dan ik gewend was te doen. Ik voelde me na afloop opgelucht. In de behandeling kreeg ik opdracht om dingen waar ik me voor schaam met anderen te bespreken. Door steeds kleine stapjes te zetten lukte dit steeds beter. Ik ben nu veel minder bang in het contact met anderen.